Godnatt

trött som fan, godnatt!

-

 
 

Igår

Hey! Gårdagen var jätterolig, hade ju besök av ”mormor och morfar” och jag hade ju målat hela ansiktet svart för att skrämmas lite och jag lyckades också, haha det var jättekul faktiskt! Bjuder på lite  bilder ifrån igår. Vad ska ni göra idag/ikväll? puss!
 
Chokladtårta, skitgod!♥

?

Fixar och donar..
 
 
 

Nu

Vakna för ungefär 4 timmar sen, käkade frukost och kollade på ”Pettson och Findus” då haha, skitroligt! Tvättade håret för ett tag sen och sitter just nu och målar naglarna och sen blir det på med lite smink i ansiktet också. Hemma själv en stund ikväll så ska se film då och sen bara vara. Slänger in nån bild ifrån imorse. Puss!
 

Mys!

Har precis avslutat min lilla "förskotts-fest" här hemma, min lådsas mormor och morfar kom över och fikade lite och snackade om allt möjligt eftersom jag fyller år om 1 vecka men då är dom inte här hemma Har även sökt några jobb idag, gick ganska bra.. Nu ska jag sova 2 timmar och sen vakna för att kunna se en film kl 23.00  Bjuder på en bild som togs på mig för ca 2 timmar sen! Buuuu
 
 

Jobb

Kom hem för ca 2 timmar sen ifrån min pojkvän, haft en jätte rolig dag med honom i stan där han bor. Tåg ju tåget hur tidigt som helst imorse för att träffa honom så länge som möjligt idag! Hihi, direkt när jag kom till centralen där han bor så gick vi till donken och käkade frulle tillsammans o sen gick vi runt i olika affärer innan vi tog bussen hem till honom, hihi  Nu ikväll, om typ 10 minuter så börjar bion han skulle på.. Haha han ska se på "Paranormal Activity 4" , HELT SJÄLV! Lycka till kan jag säga älskling, haha! Jaja, just nu sitter jag och skriver CV för imorgon ska jag gå runt och söka jobb, ska bli spännande! Nu ska jag fortsätta så hörs imorgon.. puss o kram! ;)
 
 
 
 

RSS 2.0